• производ до1

Longxin Mold е специјализиран за производство на калапи за монтирање цевки

Longxin Mold е специјализиран за производство на калапи за монтирање цевки

Калап за монтирање на цевкие клучен проект на Longxin Mold Co., Ltd. Имаме долгогодишно искуство во различни калапи за монтирање цевки, како што се тринасочен калап за монтирање цевки, коси тринасочен калап за монтирање цевки, 45° мувла за фитинг на лактната цевка и така натаму.

На пазарот има многу видови на фитинзи за цевки, материјалите се PVC, UPVC, CPVC, PE, PPR и PP.Тие се произведени одКалап за монтирање на ПВЦ цевки, Калап за монтирање на UPVC цевки, Калап за монтирање на PPR цевки, Калап за монтирање на цевки CPVC,Upvc 45°Калап за фитинг на лактот итн. Обично PP фитинзи за цевки се користат за вода, а ПВЦ фитинзи се користат за дехидрација.Секогаш избираме ладен тркач за мувла за фитинг на ПВЦ цевки, ПВЦ ќе формира хлор и висока температура.Ќе користиме различни врати за фитинзи за цевки со различни форми;со дијаметри над 110 mm, често користиме директни рабни порти.Ако дијаметарот е мал, латентната порта е подобар избор и така натаму.

Longxin Mold е специјализиран за производство на калапи за монтирање цевки

Калапот за фитинг на цевки има многу различни структури на мувла.Системот за одвртување со завртки во овој систем на јадро со преклопување користи лизгач надвор од завртката.Системот на јадрото со преклопување може да се управува со многу методи-хидраулични цилиндри, хидраулични мотори, аголни иглички и водилни жлебови.Направивме преклопливо јадро за неколку минути да има дијаметар од 32 mm.Дополнително, можеме да ви ја обезбедиме целата линија за производство на опрема, да ве опремиме со соодветната помошна опрема за фитинзи за цевки и да ви дадеме техничка обука и поддршка.

 

Имаме работна група за менталитет со највисок квалитет и можеме да ви обезбедиме најквалитетни цени за мувла.Тимот вклучува оддел за продажба, оддел за цени, оддел за управување со проекти, оддел за дизајн, оддел за мувла, оддел за монтажа, оддел за контрола на квалитет итн. Ние строго ќе го контролираме секој чекор од обработката на мувла.

Ако сте заинтересирани за нашите калапи за монтирање цевки, ве молиме јавете ни се или ни е-поштаконсултирајте се со нас.


Време на објавување: јули-08-2021 година